Lieve Amy

Lieve Amy Lieve Amy gaat over Margot Lewis die in de dertig is en een adviesrubriek heeft in een plaatselijke krant in Cambridge Ze krijgt heel veel brieven voor haar column Lieve Amy maar ze heeft nog nooit e

 • Title: Lieve Amy
 • Author: Helen Callaghan Carolien Metaal
 • ISBN: 9789026334207
 • Page: 498
 • Format: Paperback
 • Lieve Amy gaat over Margot Lewis, die in de dertig is en een adviesrubriek heeft in een plaatselijke krant in Cambridge Ze krijgt heel veel brieven voor haar column Lieve Amy maar ze heeft nog nooit eerder een brief als deze ontvangen Lieve Amy,Ik weet niet waar ik ben Ik ben ontvoerd en een vreemde man houdt me gevangen.Ik ben bang dat hij me gaat vermoorden.Help meLieve Amy gaat over Margot Lewis, die in de dertig is en een adviesrubriek heeft in een plaatselijke krant in Cambridge Ze krijgt heel veel brieven voor haar column Lieve Amy maar ze heeft nog nooit eerder een brief als deze ontvangen Lieve Amy,Ik weet niet waar ik ben Ik ben ontvoerd en een vreemde man houdt me gevangen.Ik ben bang dat hij me gaat vermoorden.Help me Bethan AveryJaren geleden verdween Bethan Avery spoorloos en ze werd al die tijd dood gewaand Iemand moet dus gewoon een nare grap hebben uitgehaald met deze brief Maar wanneer Margot nog meer brieven ontvangt, wordt het duidelijk dat de afzender details van de zaak kent die niet zijn vrijgegeven door de politie Margot besluit zelf de afzender op te sporen en er volgt een spannende race tegen de klok, die de lezer de adem zal benemen.

  • Best Read [Helen Callaghan Carolien Metaal] Û Lieve Amy || [Thriller Book] PDF ☆
   498 Helen Callaghan Carolien Metaal
  • thumbnail Title: Best Read [Helen Callaghan Carolien Metaal] Û Lieve Amy || [Thriller Book] PDF ☆
   Posted by:Helen Callaghan Carolien Metaal
   Published :2020-01-04T18:26:23+00:00